0,57 € 19 €/KG
Použitie
Chilli sa používa v menších dávkach, má charakteristickú ostrú chuť. Je obľúbeným korením najmä v indickej, čínskej a juhoamerickej kuchyni, používa sa do gulášov a na ochutenie rýb.
Thymos, spol. s r.o.
Popradská 518
059 52 Veľká Lomnica
Slovenská republika
www.thymos.sk
Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Tip na prípravu:
Fazuľová omáčka s mäsom
450 g mletého mäsa, 1 cibuľa, chilli mleté, 1 lyžička škorice mletej, 1 plechovka paradajkového pretlaku, 1 plechovka fazule, olej, soľ, čierne korenie mleté, strúhaný tvrdý syr
Najemno nakrájanú cibuľu jemne opražíme na oleji a pridáme mleté mäso, ktoré opražíme do hneda. Pridáme scedenú fazuľu bez nálevu, paradajkový pretlak, chilli mleté a škoricu mletú. Dochutíme soľou a čiernym korením mletým. Podľa potreby podlejeme trochou vody a privedieme do varu. Znížime teplotu a podusíme približne 10 minút. Podávame posypané strúhaným syrom so špagetami alebo inými cestovinami.
Slovenský výrobca
20
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.