12,70 € 29,53 €/KG
Food Safe
Skonzumujte po tepelnej úprave.
More Zdravia.
Energia: 492 kJ / 116 kcal, Tuky: 3,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,6 g, Sacharidy: 0,0 g, Z toho cukry: 0,0 g, Bielkoviny: 20,0 g, Soľ: 0,07 g
Netto hmotnosť bez glazúry: 425 g.
Minimálna trvanlivosť do: viď dátum na obale. Zmrazené: viď dátum na obale. Skladovať pri mraziarenských teplotách -18 °C a menej. Po rozmrazení znovu nezamrazujte!
Podmienky skladovania v domácnosti:
-6 °C 1 týždeň
-12 °C 1 mesiac
-18 °C podľa dátumu minimálne trvanlivosti.
Losos na bylinkovom masle
Recept na prípravu:
Potrebujeme: 4 porcie lososa, 1 citrón, soľ, drvená rasca, bazalka, oregano, olivový olej, bylinkové maslo.
Porcie lososa umyjeme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 20 minút odležať. Po 20 minútach lososa osolíme, zľahka posypeme drvenou rascou, bazalkou a oreganom (prípadne aj inými bylinkami). Na panvici rozohrejeme malé množstvo olivového oleja a porcie lososa vložíme na rozpálenú panvicu. Lososa smažíme asi 5 minút z každej strany. Keď rybu obrátime, položíme na ňu plátok bylinkového masla. Hotové porcie ryby rozdelíme na taniere, pokvapkáme citrónom a podávame s varenými zemiakmi ochutenými taktiež bylinkovým maslom.
RYBA Košice spo. s r.o.
Južná trieda 54
04001 Košice
Slovenská republika
www.ryba.sk
Losos divý - filety (Oncorhynchus gorbuscha), bez kože, glazúrované, hlbokozmrazené
Grilovanie: Zmrazené - 10 min./každá strana, Rúra na pečenie: Zmrazené - 180°C 20 min., Vysmážanie: Zmrazené - 5 min./každá strana
Losos divý / Oncorhynchus gorbusha, ulovené v mori, lovná oblasť FAO 61 Severozápadný Tichý oceán. Kategória rybárskeho výstroja použitého pri rybolove: vakové siete/, Filety bez kože, Ochranná glazúra z pitnej vody
10
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.