0,65 € 21,68 €/KG
Zelený bod
Mäspoma spol. s r.o.
T.G.Masaryka 8/955
960 01 Zvolen
Slovenská republika
Baliareň:
Veľká Komárňanská 134
941 31 Dvory nad Žitavou
Skladujte na suchom mieste, chránenom pred priamym účinkom slnka.
Recept na použitie:
1 kg bravčového mäsa potrieme zmesou, ktorú pripravíme z 0,5 dl oleja zmiešaného s obsahom vrecka prípravku na Bravčové pečené. Môžeme mierne dosoliť. Necháme odležať v chlade min. 2-3 hodiny. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180-200°C, mierne podlievame vodou. Podávame s dusenou kapustou a kysnutou knedľou.
Bravčové pečené - prípravok s koreninami
Jedlá soľ (najviac 30%), Cesnak, Rasca, Paprika sladká, Koriander, Korenie čierne, Cibuľa, Cukor, Korenie biele, Paprika chili, Zvýrazňovač chutnosti (E 621)
20
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.