1,19 € 1,35 € 5,95 €/KG
Cena je platná do 30.06.2024
Odporúčame do: polievok, mäsa, rýb, šalátov.
Návod na použitie: do polievok, bujónov a omáčok na 1 litra vývaru pridajte 1 lyžičku (cca 5 g) ochucovadla Kucharek a varte 5 minút. Do mäsových a zeleninových jedál, jedál z rýb, varených, smažených a pečených na rošte alebo grile a do studených jedál, pridajte ochucovadlo podľa vlastnej chuti.
Energia : 608 kJ, : 145 kcal, Tuky : <0,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g, Sacharidy : 26 g, z toho cukry : 16 g, Bielkoviny : 7,9 g, Soľ : 58,7 g
Vyrobené na Slovensku
Thymos, spol. s r.o.
Popradská 518
059 52 Veľká Lomnica
Slovensko
thymos@thymos.sk
www.thymos.sk
Skladujte v suchu.
S ochucovadlom Kucharek ľahko pripravíte aj ďalšie zaujímavé jedlá: marinády, zapekané jedlá, nátierky, zeleninové jedlá.
Tortilla s tuniakom, špenátom a zeleninou
Pre 4 osoby potrebujeme:
4 tortilly
100 g smotanového syra alebo nátierkového masla
100 g tuniaka vo vlastnej šťave
100 g sušených paradajok v oleji
80 g olúpaných paradajok
80 g čerstvých špenátových lístkov
zeleninové ochucovadlo Kucharek
1 citrón
Návod na prípravu:
Syr dochutíme ochucovadlom Kucharek a rozmiešame. Tuniaka odcedíme, zľahka rozdrvíme a zmiešame so sušenými paradajkami nakrájanými na pásiky. Tortilly natrieme syrom, uložíme na ne listy špenátu, tuniaka s paradajkami a čerstvé paradajky nakrájané na tenké pásiky. Všetko jemne pokropíme citrónom. Naplnené tortilly zvinieme a priečne nakrájame.
Sypké ochucovadlo. Dehydratovaný výrobok.
11 druhov zeleniny!, Bez pridaných konzervačných látok
Jedlá soľ, Zmes sušenej zeleniny v rôznych pomeroch (15,5 %): mrkva, paštrnák, zemiak, cibuľa, petržlenová vňať, zeler, pór, kapusta, petržlen, paradajky, cesnak (obsahuje oxid siričitý), paprika sladká, Zvýrazňovače chuti: glutaman sodný, inozínan disodný, guanylan disodný, Cukor, Kukuričný škrob, Čierne korenie mleté (0,2 % hm.), Farbivo: riboflavíny
20
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.