0,40 € 19,98 €/KG
Zelený bod
Použitie: Kypriaci prášok rozmiešame v múke a pridáme do cesta.
Kypriaci prášok používame pri príprave perníkov a medovníkov.
Vyskúšajte obľúbený perník podľa originálneho receptu Dr. Oetker.
Energia : 495 kJ/119 kcal, Tuky : 1,3 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g, Sacharidy : 16 g, z toho cukry : 0,8 g, Bielkoviny : 2,2 g, Soľ : 33,6 g
Dr. Oetker s.r.o.
Ľadová 14
811 05 Bratislava
Slovenská republika
Minimálna trvanlivosť do: uvedené na zadnej strane obalu. Skladujte v suchu!
Kypriaci prášok do perníka Dr. Oetker Váš perník krásne nakyprí a dodá mu nezameniteľnú vôňu a chuť.
Náš tradičný perník
Do väčšej misy dáme 400 g polohrubej múky, 250 g cukru krupice, 250 ml mlieka, 1 vajce, 100 ml (10 polievkových lyžíc) oleja, plnú lyžicu kakaa a balíček Kypriaceho prášku do perníka Dr. Oetker. Všetko šľaháme elektrickým ručným šľahačom alebo metličkou 3 minúty. Cesto vylejeme do vymazaného a múkou vysypaného plechu a pečieme v predhriatej rúre asi 35 minút pri teplote 180 °C.
Na 1/2 kg múky, Recept na perník na zadnej strane
Kypriace látky (uhličitany sodné, difosforečnany), Koreniny škorica, aníz, klinčeky, koriander a fenikel v rôznom pomere, Kukuričný škrob
60
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.