0,52 € 51,96 €/KG
Použitie
Medvedí cesnak dodáva dobrú chuť mäsitým jedlám, polievkam, ryži, zemiakom, nátierkam a šalátovým dresingom. Má nezameniteľnú cesnakovú vôňu.
Thymos, spol. s r.o.
Popradská 518
059 52 Veľká Lomnica
Slovenská republika
www.thymos.sk
Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Tip na prípravu:
Pečené kurča na hlive
6 ks kuracích dolných stehien, soľ, 200 g hlivy ustricovej, tymian, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, maslo, 1 lyžica medvedieho cesnaku, vývar (alebo voda)
Kuracie mäso dobre osolíme a posypeme tymianom. Na dno pekáča dáme nakrájanú cibuľu, plátky cesnaku a na rezance pokrájanú hlivu. Posypeme medvedím cesnakom a na vrch položíme kuracie mäso. Podlejeme trochou vývaru alebo vody a pečieme prikryté pri teplote 190 °C približne 40 minút. Odokryjeme a dopečieme domäkka a dozlatista za občasného prelievania mäsa výpekom. Podávame so zemiakovou kašou alebo ryžou.
Medvedí cesnak sušený krájaný
Slovenský výrobca
Nemecko
20
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.