1,19 € 11,90 €/KG
Zelený bod
Použitie: Sladkú papriku používame do mäsitých jedál, omáčok, syrov, slaného pečiva, údenín, je súčasťou celého radu koreniacich zmesí a základnou zložkou pri príprave všetkých druhov gulášov. Papriku nepridávajte pri varení do rozpáleného oleja, mohla by tak vplyvom vysokej teploty zhnednúť a zhorknúť.
Thymos, spol. s r.o.
Popradská 518
059 52 Veľká Lomnica
Slovenská republika
tel.: +421 52 466 39 01
fax: +421 52 466 39 06
www.thymos.sk
Minimálna trvanlivosť do: dátumu uvedeného na zadnej strane obalu. Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Sladká paprika je korenie, bez ktorého sa nezaobíde veľa našich jedál. Dodáva jemnú sladkastú chuť a príjemnú arómu.
Tip na použitie:
Kuracie rezne na cibuli s jablkami
4 kuracie rezne, soľ, 3 lyžičky granulovanej cibule, lyžička sladkej papriky mletej, čierne korenie mleté, múka, olej, 2 jablká, lyžica paradajkového pretlaku.
Kuracie rezne naklepeme, osolíme, posypeme granulovanou cibuľou, paprikou sladkou mletou, čiernym korením mletým a obalíme v múke. Na rozpálenom oleji ich opečieme z oboch strán a vyberieme. Do výpeku pridáme olúpané, na jemno pokrájané jablká, cibuľu a paradajkový pretlak. Premiešame a krátko podusíme. Zmesou zalejeme kuracie rezne a podávame s ryžou.
Slovenský výrobca
20
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.