0,39 € 13 €/KG
Zelený bod
Použitie: jedlám dodáva mierne štipľavú chuť. Má vysoký obsah vitamínu C, éterických olejov, cukrov, pektínu a minerálnych látok. Je ochucovadlom a farbivom polievok, gulášov, mäsových a rybacích pokrmov, slaniny, prívarkov, omáčok, šalátov, nátierok, syrových pokrmov.
Thymos, spol. s r.o.
Popradská 518
059 52 Veľká Lomnica
Slovenská republika
tel.: +421 52 466 39 01
fax: +421 52 466 39 06
www.thymos.sk
Skladujte v suchu, pri relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %. Minimálna trvanlivosť do: dátumu uvedeného na zadnej strane obalu.
Paprika štipľavá má vynikajúce koreniace vlastnosti. Je najčastejšie používaným a nevyhnutne potrebným korením maďarskej kuchyne.
Slovenský výrobca
30
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.