0,42 € 8,40 €/KG
Zelený bod
Návod na prípravu:
1. Obsah vrecka rozmiešame s 2-3 polievkovými lyžicami cukru (40 g) v troške studeného mlieka, dolejeme zvyšok mlieka a dáme variť.
2. Za stáleho miešania necháme zovrieť a krátko povaríme (asi 1 minútu).
3. Uvarený puding vlejeme do misiek opláchnutých v studenej vode.
Puding podávame teplý alebo vychladnutý. Po vychladnutí môžeme puding vyklopiť, ozdobiť ovocím, šľahačkou, sirupom a podávať ako dezert.
Dobrú chuť!
Krajina pôvodu: Slovenská republika. Krajina pôvodu základnej zložky (kakaový prášok): EÚ a mimo EÚ
B.M. Kávoviny, spol. s r.o.
Bratislavská cesta 807/10
926 01 Sereď
Slovenská republika
www.kavoviny.sk
Minimálna trvanlivosť do: vyznačené na zadnej strane obalu. Skladujte v suchu!
Kakaový puding v prášku na 1 l mlieka
Slovensko
Kukuričný škrob, Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku (min. 10%), Zemiakový škrob
30
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.