2,09 € 4,18 €/KG
Zelený bod
Spoločnosť PODRAVKA INTERNATIONAL, s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1993, avšak prvé produkty tejto chorvátskej značky poznali Slováci už v osemdesiatych rokoch. Okrem presláveného tradičného Ochucovadla Podravka patrí do portfólia spoločnosti viac ako 100 sortimentových položiek predávaných pod štyrmi značkami, medzi nimi napríklad semolinové cestoviny Podravka, rybacie konzervy EVA, zeleninová príloha Ajvar, kvalitná ryža a strukoviny Lagris a mnohé iné. Je lídrom na trhu v kategórii ochucovadiel. Kvalitu a chuť výrobkov tejto stálice našich kuchýň preverilo niekoľko generácií gazdiniek a kuchárov
Počet použití: Počet porcií - 8
Energetická hodnota: 1460 kJ, : 349 kcal, Tuky : <0,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: <0,1 g, Sacharidy : 78 g, z toho cukry : <0,5 g, Vláknina : <0,5 g, Bielkoviny : 7,5 g, Soľ : <0,01 g, Výrobok je na prípravu 8 porcií: , 1 porcia = 60 g suchej ryže:
Podravka - Lagris, a.s.
Dolní Lhota 39
763 23 Dolní Lhota
Česká republika
Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu najviac 70 %.
PODRAVKA INTERNATIONAL, s.r.o.
Jesenského 1486
960 01 Zvolen
Slovenská republika
www.podravka.sk
Prirodzene bez lepku, I. trieda kvality
Varenie: Pri izbovej teplote - Čas prípravy 16-18 min.
V stredne veľkom hrnci rozohrejte olej, pridajte na jemno nakrájanú cibuľu a opražte ju do zlatista. Prisypte jeden diel ryže a mierne opražte.
K opraženej ryži pridajte vodu (na 1 diel ryže je potrebných min. 1,5 dielu vody) a štipku soli. Môžete pridať aj ďalšie ingrediencie (zeleninu, mäso, hríby a pod.)
Priveďte k varu, prikryte pokrievkou a na miernom ohni varte 16-18 minút (ryža sa po uvarení lepí, ale vo vnútri zostane pevná).
Prebytočnú vodu zlejte a ryžu podávajte.
Česká repub.
Vyrobené z ryže siatej (Oryza sativa L.)
11
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.