0,85 € 12,14 €/KG
Zelený bod, Značka kvality SK
Špecifická vôňa pri otvorení sáčka nie je na závadu.
Doporučené spôsoby použitia:
1. Na priamy konzum bez akejkoľvek prípravy.
2. Na rýchlu prípravu teplých pokrmov, napr. do praženice, vajec so salámou, na prípravu ryžového múčnika na spôsob nákypu.
3. Na prípravu kaše ako výdatných raňajok v kombinácii s jogurtom a mliekom, prípadne dochutené ovocím, medom, džemom, sirupom a pod.
4. Na sucho opražené (na panvici).
- ako závarku do polievok, pridávame tesne pred konzumáciou,
- ako prílohu k jogurtom, krémom, pudingom,...
Burizony nevarte, stačí len pridať a krátko ohriať alebo prepiecť. Neodporúčame pridávať väčšie množstvo mlieka alebo vody, pretože burizony by stratili svoj tvar, alebo by sa celkom rozpustili.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Originál od roku 1966.
Energia : 1550 kJ /, : 365 kcal, Tuky : 1,1 g, - z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,4 g, Sacharidy : 84 g, - z toho cukry : < 0,5 g, Vláknina : 3,0 g, Bielkoviny : 7,5 g, Soľ : 0,03 g
B.M. Kávoviny, s.r.o.
Bratislavská cesta 807/10
926 01 Sereď
Slovenská republika
www.kavoviny.sk
Skladujte v suchu. Minimálna trvanlivosť do: vyznačená na zadnej strane obalu.
Čistá expandovaná ryža neochutená.
Ľahko stráviteľná, chutná ryža vhodná ako súčasť racionálnej a zdravej výživy.
Burizonové guľky.
Suroviny:
500g kryštálového cukru, 1 ks sladené kondenzované mlieko Salko, 250g masla (Palmarín, Hélia), 160g Burizonov B.M. Kávoviny
Postup:
1. Cukor na miernom ohni skaramelizujeme, pridáme Salko, povaríme a odstavíme z ohňa.
2. Pridáme posekané maslo, burizony a premiešame.
3. Počkáme, kým masa začne tuhnúť a tvarujeme guľky, ktoré vkladáme do papierových košíčkov. Necháme v chladničke odležať do druhého dňa.
Expandovaný výrobok z ryže, neochutený.
Prírodný produkt, Sú zdrojom vlákniny
Slovensko
Expandovaná výberová ryža triedená
16
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.