0,17 € 8,52 €/KG
Zelený bod
Použitie: Ako prísada na pečenie a zlepšenie chuti a vône múčnikov, kompótov, kávy, vareného vína, punčov a zmrzlín. Na posýpanie koláčov a krupicovej kaše.
Energia : 1659 kJ/396 kcal, Tuky : <0,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: <0,1 g, Sacharidy : 97 g, z toho cukry: 94 g, Bielkoviny : <0,5 g, Soľ : 0 g
Krajina pôvodu: Slovenská republika. Krajina pôvodu surovín: EÚ a mimo EÚ
B. M. Kávoviny, spol. s r.o.
Bratislavská cesta 807/10
926 01 Sereď
Slovenská republika
Minimálna trvanlivosť do: vyznačená na zadnej strane obalu. Skladujte v suchu!
Jablková štrúdľa
Suroviny:
400 g lístkové cesto, 3 ks jablko, 1 bal. Škoricový cukor Dobrý kuchár, 1 bal. Vanilínový cukor Dobrý kuchár, práškový cukor na posýpanie, 1 ks vajce.
Postup:
1. Lístkové cesto si rozvaľkáme na tenko. Jablká ošúpeme a nakrájame na malé kúsky. Primiešame k nim vanilínový a škoricový cukor.
2. Ochutené jablká poukladáme do stredu lístkového cesta pozdĺž celej šírky a takto pripravené zavinieme. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a poprepichujeme vidličkou. Dáme upiecť do vyhriatej rúry na 180 °C na 20 minút.
3. Hotovú ešte teplú štrúdľu posypeme práškovým cukrom.
Dobrú chuť!
Cukor s prísadami
Tradičné pečenie, S pravou škoricou
Cukor, Škorica mletá (6%)
100
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.