2,10 € 8,40 €/KG
Návod na použitie:
1. Pred použitím 3 až 4 hod. chladiť.
2. Pred každým použitím pretrepať.
3. Pri zdobení držať dózu otvorom zvisle dolu.
4. Hneď po použití striekaciu dýzu vyklopiť, vyčistiť prúdom vody a vysušiť.
Energia : 963 kJ / 230 kcal, Tuky : 19 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 19 g, Sacharidy : 12 g, z toho cukry : 11 g, Bielkoviny : 3,1 g, Soľ : 0,20 g
242 ml e.
Technicky podmienené: v dóze vždy zostane malý zvyšok obsahu.
RAJO s.r.o.
Studená 35
823 55 Bratislava
Slovenská republika
www.rajovitala.sk
Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na dne obalu. Skladujte pri teplote od 4°C do 24°C. Po prvom použití skladujte pri teplote od 2 °C do 8 °C a spotrebujte v priebehu 7 dní.
Pozor: Nádoba je pod tlakom: pri zahriatí sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Nefajčite. Neprepichujte alebo nespaľujte ju, a to ani po spotrebovaní obsahu. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám nad 50 °C/122 °F. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Tip na recept:
Svieži ovocný pohár s dezertom na šľahanie
2 x kiwi
1 x pomaranč
Maliny
Bobule hrozna
Lístok mäty
Ako na to:
Kiwi ošúpeme a pokrájame. Ošúpaný pomaranč rozdelíme na mesiačiky, ktoré opatrne zbavíme jemnej šupky. Bobule hrozna rozkrájame na polovice. Maliny ponecháme celé alebo prekrojíme. Ovocie začneme ukladať do pohára, prípadne podľa chuti každú vrstvu ovocia prekryjeme vrstvou dezertu na šľahanie a ozdobíme lístočkom mäty.
Dezert na šľahanie z odtučneného mlieka, rastlinného tuku a cukru s vanilkovou príchuťou. Ošetrené UHT.
Ideálna na ovocné dezerty, Kombinácia mliečneho základu a rastlinného tuku
Slovensko
Odtučnené mlieko 69 %, Olej z jadier palmy (úplne hydrogenovaný) 19 %, Cukor 7 %, Hnací plyn: oxid dusný, Zvlhčovadlo: sorbitol, Mliečne bielkoviny, Emulgátory: E 472b, E 472e, Stabilizátory: E 460, E 466, E 407, Farbivo: karotény (beta-karotén), Aróma: vanilín
12
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.