1,69 € 1,99 € 8,45 €/KG
Cena je platná do 30.06.2024
Zelený bod, V-Label (European Vegetarian Union)
Zjemnenie cesta
Na zjemnenie piškótového cesta môžeme nahradiť až 1/3 hmotnosti múky škrobom Solamyl.
Zahustenie omáčky
Na zahustenie omáčky pridáme na 700 ml tekutiny asi 50 g škrobu Solamyl rozmiešaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minúty povariť.
Energia: 1386 kJ/326 kcal, Tuky: 0,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,4 g, Sacharidy: 80 g, z toho cukry: 0 g, Bielkoviny: 0,1 g, Soľ: 0,03 g
Dr. Oetker s.r.o.
Ľadová 14
811 05 Bratislava
Slovenská republika
www.oetker.sk
Skladujte v suchu!
Prvotriedny jemný zemiakový škrob Dr. Oetker Solamyl. Tradičná kvalita, univerzálne použitie. Na zjemnenie cesta, zahustenie omáčok, prípravu náplní a dezertov aj pre ázijskú kuchyňu.
Vďaka dôkladnému výberu kvalitných surovín a dôkladnej kontrole nášho výrobného procesu Vám garantujeme kvalitný jemný zemiakový škrob Solamyl ako bezgluténový a vhodný aj pre vegánov. Originál je len jeden.
Jemný zemiakový škrob*
*zemiakový škrob je prirodzene bezgluténová potravina
Tipy na použitie
Bezgluténové piškótové cesto na tortový korpus, zákusky
2 vajcia, 2 lyžice horúcej vody, 50 g práškového cukru, 1 balíček Vanilkového cukru Dr. Oetker, 50 g bezlepkovej múky, 30 g Solamylu, 1 lyžička Kypriaceho prášku do pečiva Dr. Oetker - vajcia vyšľaháme s vodou do peny a pridáme práškový a vanilkový cukor. Múku, Solamyl a kypriaci prášok zmiešame a zašľaháme do hmoty. Pečieme pri teplote 180°C asi 20 minút.
Ázijská kuchyňa
400 g bravčového alebo kuracieho mäsa, 200 g miešanej zeleniny, soľ, korenie, 50 g Solamylu a 50 ml vody - mäso a zeleninu nakrájame na kúsky, osmažíme, dochutíme, pridáme Solamyl rozmiešaný vo vode a chvíľu povaríme.
Viac receptov nájdete na www.oetker.sk
Recept z obalu:
Bezgluténová bábovka
250 g masla, 250 g cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr. Oetker a 4 vajcia vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom do peny. 300g bezlepkovej múky premiešame so 100 g Solamylu a 1/2 balíčka Kypriaceho prášku do pečiva Dr. Oetker a zľahka vmiešame do cesta spolu s 200 ml mlieka. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy a pečieme v predhriatej rúre pri teplote 175°C (elektrická rúra) asi 50 minút. Necháme vychladnúť a podávame.
Akcia +20% zdarma, Bezgluténový, Originál, Na zjemnenie ciest a zahustenie omáčok, na prípravu náplní a dezertov
Slovensko
Zemiakový škrob
6
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.