0,52 € 12,99 €/KG
Zelený bod
Príprava:
1. Obsah balíčka dobre rozmiešame v 100 ml (0,1 l) mlieka.
2. Do zvyšného mlieka pridáme 2 polievkové lyžice cukru, 1 - 2 balíčky Vanilínového cukru Dr. Oetker a za stáleho miešania necháme zovrieť.
3. Do vriaceho mlieka pomaly vlejeme pripravenú zmes a za stáleho miešania povaríme asi 1 - 2 minúty.
Odporúčané dávkovanie:
Krém: Hustý - Zlatý klas 40 g - Cukor 50 g - Mlieko 500 ml (0,5 l).
Krém: Stredne hustý - Zlatý klas 40 g - Cukor 60 g - Mlieko 800 ml (0,8 l).
Krém: Riedky - Zlatý klas 40 g - Cukor 80 g - Mlieko 1000 ml (1 l).
1 zarovnaná polievková lyžica je asi 15 g kryštálového cukru.
Originál od roku 1947.
Energia : 409 kJ / 97 kcal, Tuky : 1,3 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,8 g, Sacharidy : 19 g, z toho cukry : 13 g, Bielkoviny : 2,8 g, Soľ : 0,10 g, * výrobok pripravený podľa návodu na hustý krém s polotučným mliekom (1,5 % tuku) a cukrom:
Dr. Oetker s.r.o.
Ľadová 14
811 05 Bratislava
Slovenská republika
www.oetker.sk
Skladujte v suchu! Minimálna trvanlivosť do: uvedené na zadnej strane obalu.
Dukátové buchtičky s krémom
Na cesto:
250 g hladkej múky,
1 balíčka sušeného Droždia Dr. Oetker
Štipka soli
50 g práškového cukru
70 g zmäknutého masla alebo margarínu
1 žĺtok
1 KL Rumovej arómy Dr. Oetker
100 ml mlieka
Na krém:
800 ml polotučného mlieka
1 balíček Zlatého klasu Dr. Oetker
60 g cukru
1 KL Rumovej arómy Dr. Oetker
Príprava:
Na prípravu cesta v mise dôkladne zmiešame múku s droždím. Pridáme soľ, cukor, maslo alebo margarín, žĺtok, arómu, mlieko a ručne vypracujeme dohladka. Cesto zakryjeme utierkou a necháme na teplom mieste kysnúť asi 30 minút. Z vykysnutého cesta vytvoríme valček, ktorý nakrájame asi na 2 cm široké kúsky. Vytvoríme guľôčky, ktoré potrieme olejom a poukladáme vedľa seba na vymastený plech. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme pri 180 °C asi 20 minút.
Na prípravu krému varíme puding zo Zlatého klasu s 800 ml mlieka a 60 g cukru podľa návodu na obale. Nakoniec vmiešame arómu. Hotovým krémom zalejeme teplé buchtičky a podávame.
Krémový prášok s vanilkovou arómou na prípravu krémov a plniek
Spojenie kvality a tradície, Vhodný na všedný i slávnostný deň, Ideálny pri príprave krémov, tortových plniek, jemných ciest a korpusov, Výborný v kombinácii s čokoládou, kávou, mandľami, rumom a orechami
Slovensko
Kukuričný škrob, Aróma, Farbivá (karotény, riboflavíny)
50
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.