1 € 24,99 €/KG
Zelený bod
Príprava krému:
1. Obsah balíčka dobre rozmiešame s 20 g cukru a 1 balíčkom Vanilínového cukru Dr. Oetker.
2. Do vysokej nádoby nalejeme 500 ml mlieka izbovej teploty.
3. Cukor so Zlatým klasom pomaly sypeme do mlieka a zároveň šľaháme elektrickým ručným šľahačom najskôr 30 sekúnd na najnižších otáčkach, potom 3 minúty intenzívne na najvyšších otáčkach.
Odporúčané dávkovanie:
Krém: Veľmi hustý - Zlatý klas 36 g - Cukor 40 g - Mlieko 400 ml (0,4 l).
Krém: Hustý - Zlatý klas 36 g - Cukor 40 g - Mlieko 500 ml (0,5 l).
Krém: Riedky - Zlatý klas 36 g - Cukor 60 g - Mlieko 800 ml (0,8 l).
1 zarovnaná polievková lyžica je asi 10 g kryštálového cukru.
Energia: 378 kJ/89 kcal, Tuky: 1,3 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,9 g, Sacharidy: 17 g, z toho cukry: 11 g, Bielkoviny: 2,6 g, Soľ: 0,12 g, * výrobok pripravený podľa návodu na hustý krém s polotučným mliekom (1,5 % tuku) a cukrom:
Minimálna trvanlivosť do konca: uvedené na zadnej strane obalu. Skladujte v suchu!
Tradícia a jedinečnosť značky Zlatý klas + rýchla príprava bez varenia = unikátny výrobok pre každú gazdinku.
Tipy na 3 krémy do tort a zákuskov
Základný krém
V miske pripravíme veľmi hustý krém podľa návodu.
Na klasický maslový krém v miske vyšľaháme 200 g zmäknutého masla so 4 zarovnanými lyžicami cukru (40 g) do peny. Po malých častiach pridávame maslo s cukrom do Zlatého klasu a zašľahávame, kým nevznikne hladký krém. Je dôležité, aby prísady do maslového krému mali rovnakú, izbovú teplotu.
Na krém s tvarohom alebo mascarpone v miske vyšľaháme 250 g jemného tvarohu / mascarpone so 4 zarovnanými lyžicami cukru (40 g). Po malých častiach pridávame tvaroh / mascarpone s cukrom do Zlatého klasu a zašľahávame, kým nevznikne hladký krém. Tento krém sa dá výborne kombinovať s čerstvým bobuľovým ovocím.
Na jemný šľahačkový krém v miske vyšľaháme 250 ml vychladenej smotany na šľahanie (33% tuku) s 1 balíčkom Smeta-fixu Dr. Oetker a 4 zarovnanými lyžicami cukru (40 g). Po malých častiach pridávame šľahačku do Zlatého klasu a zašľahávame, kým nevznikne nadýchaný krém. Ak chceme tmavý krém, môžeme doň zašľahať 1 lyžicu kakaa.
Dr. Oetker s.r.o.
Ľadová 14
811 05 Bratislava
Slovenská republika
www.oetker.sk
Krémový prášok s vanilkovou arómou
Hotový za 3 minúty, Bez potreby varenia a chladenia, Ideálny na prípravu náplní a krémov do tort a zákuskov, Vyrobený s láskou k pečeniu
Modifikovaný škrob, Zahusťovadlo (karagénan), Cukor, Aróma, Farbivá (karotény, riboflavíny)
25
Zvoľte predajňu, kde si chcete nákup vyzdvihnúť.